ActualitatePMPPMP A DEPUS ÎN PARLAMENT LEGEA PRIVIND ORGANIZAREA ȘI FUNCȚIONAREA SISTEMULUI DE SĂNĂTATE

https://www.pmpialomita.ro/wp-content/uploads/2020/11/c900b67d-03b5-4c2c-9b3e-c4bfa666162d-1280x1280.jpg

PMP a depus în Parlament Legea privind organizarea și funcționarea sistemului de Sănătate, redactată de cei mai buni specialiști ai României în managementul sănătății, Noua Lege a Sănătății se axează pe 6 direcții esențiale: organizare, finanțare, politica medicamentului, asistență primară, serviciile spitalicești și resursele umane.

„Colegii mei au depus în Parlament Legea privind organizarea şi funcţionarea sistemului de sănătate din România. Această lege este elaborată de cei mai buni specialişti pe care România îi are în ceea ce priveşte managementul sănătăţii, o lege pe care preşedintrele Traian Băsescu a promovat-o în urmă cu opt ani de zile, din păcate clasa politică a fost insensibilă faţă de realităţile din sănătate, chestiuni care sunt astăzi invocate drept necesitate sunt prezentate în această lege încă de acum mai bine de opt ani”, a anunţat preşedintele PMP Eugen Tomac, într-o conferinţă de presă

Eugen Tomac a explicat că actul normativ se bazează pe şase direcţii majore: pune accent pe modul de finanţare a sistemului de sănătate, descrie cum trebuie acesta organizat, politicile medicamentului, asistenţa primară, serviciile spitaliceşti şi resursele umane.

„Această lege pune mare accent pe transparenţă, este vital să creăm acest cadru prin care poate fi oprită risipa banului public din sistemul de sănătate. Sper ca celelalte partide să accepte o discuţie cât mai rapidă pe marginea acestui subiect”

https://www.pmpialomita.ro/wp-content/uploads/2020/10/logofooter.png
#MIȘCĂMROMÂNIA
EDUCȚIE - CREDINTĂ - SĂNĂTATE
Contact
Bdul. Matei Basarab nr. 59 (fosta locție DOMO), bl. U, sc. C
Link-uri utile

Toate drepturile rezervate Partidul Mișcarea Populară Ialomița